Eva Spina

268 arsenal trøje Sherit

.

Milan sidder i øjeblikket på 10. pladsen i Serie A-tabellen, 10 point efter hinanden i top fire og 21 tilbage på titelforfølgende ærkerivaler Inter.Monza vil ikke købe Milan -angriberen Zlatan Ibrahimovic forud for næste sæson, siger Adriano Galliani.

dortmund trøje

Selvom Ibrahimovics hjemkomst er blevet hilst velkommen i Milano, er der erkendelse af, at der stadig er meget arbejde at gøre.

Efter at have bevist, at han stadig er en produktiv tilstedeværelse under en mindeværdig periode i MLS med LA Galaxy, har Ibrahimovic allerede åbnet sin målkonto i en anden periode med Milan.

milan trøje

Besværgelser som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, ​​Paris Saint-Germain og Manchester United har set Ibrahimovic tilføje til sin medaljesamling regelmæssigt.

Pau Torres og Vazquezs Real Madrid-holdkammerat, udsalg fodboldtrøjer Raphael Varane, er også under overvejelse, når det kommer til at styrke deres forsvar.Zlatan Ibrahimovic er tilbage i AC Milan for at udfordre sig selv, siger Filippo Inzaghi, idet den svenske angriber ikke har brug for ‘penge eller herlighed’.

landsholdstrøje 2022 herre

KarmaKeea frankrike tröja GabrielCh

Antoniett ac milan trøje AntwanFin

CodySheri tottenham drakt LenaLoehr

NancyColl arsenal trøje NolanGye

CindiMjxm bayern munchen tröja BelleLxzg

LouieKeld Italien VM tröja ElissaLeo

ChanceAtc Costa Rica VM 2022 Landsholdstrøje BenNewni

Dominicka nuova maglia hellas verona 2022 TracyBett

MahaliaTr real madrid trøje DonnieJew

FayTorofw colombia VM Drakt ElkeCanta

Post a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.