Eva Spina

679 barcelona udebanetrøje Shanon

.

Rapporten hævder imidlertid, at buddet på 54 millioner pund ikke er nok til Lazio -præsident Claudio Lotito, men kan være nok til at indlede forhandlinger mellem klubberne.

frankrig landsholdstrøje

Efter deres Champions League -sidste hjertesorg er PSG desperate efter at styrke i deres forsøg på at gå et skridt videre i næste sæson og ønsker at handle hurtigt på transfermarkedet.

Mbappes kommentarer kommer på trods af rapporter om, at han har skubbet alle tanker om et skridt væk fra Frankrig til siden i sommer.

fodboldtrøjer

Ligue 1-mestrene forsøger dog at forlænge deres stjerne frem til £ 600.000 pund om ugen ud over sommeren 2022, mens ethvert skridt til Mbappe uden tvivl ville blive mere kompliceret af den igangværende coronavirus-pandemi.

Det var en temmelig ejendommelig beslutning, da der ikke var nogen tilskuere til stede, men det blev en fremmed på fuld tid, da resten af ​​PSG-truppen sluttede sig til. Først besluttede truppen at håne Haaland fodboldtrøjer til salg på banen ved at efterligne hans fest, og det fortsatte i omklædningsrummet, da Kylian Mbappe uploade en video på sine sociale medier med lignende scener. Det er uklart, hvad motivationen var bag beslutningen, men det er ejendommeligt i betragtning af PSGs anti-klimatiske historie i konkurrencen. Den franske side har sprunget føringer mod Barcelona og Manchester United i de seneste år og mangler endnu at vinde konkurrencen i deres historie.Kylian Mbappe har hyldet ros til Jurgen Klopp ved at beskrive sit Liverpool -hold som en vindende maskine.

fodboldtrøjer

EmmaTheus messi drakt SheltonJa

FerminMcC sverige VM tröja AliceOpj

MeaganKkn chelsea tröjor Kristofer

MartinaTr manchester united drakt ShanonLay

OORVickie manchester united tröja DaneStrop

Stuartkec manchester city tröjor BarrettNe

LaurindaC Maglia Albania Mondiali 2022 MatildaFi

FloraDalg united drakt Windygmob

TuyetSear roma drakt DoyleSchi

DamianGjc napoli trøje MilfordXy

Post a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.