Eva Spina

900 fodboldtrøjer Susann

.

Den amerikanskfødte angriber er derfor dukket op på radaren i flere europæiske klubber.

real madrid trøje

Mange af Arsenals sommerforretninger kan afhænge af, hvor mange penge der hentes gennem salg, idet COVID-19 forventes at få en betydelig indvirkning på klubbens økonomi.

Og den 38-årige har gennemsøgt markedet og spejdet potentielle mål med f.eks. Dayot Upamecano, Carlos Soler, Jonathan David, Layvin Kurzawa, Willian, Ryan Fraser og Orkun Kokcu blandt de mange spillere, der menes at være i det nordlige London outfit’s radar.

fodboldtrøjer

Men på trods af det gør Arsenal -manager Arteta sit yderste for at planlægge Gunners fremtid og især det kommende sommertransfervindue.

Hvor Arsenal slutter i denne sæson, vil drastisk påvirke deres sommeroverførselsplaner, især i betragtning af de tabte indtægter, klubben nu står over for efter at være blevet slået ud af Europa League af Olympiacos.

manchester united tøj

Rapporten hævder, at Arteta forbereder sig på at rydde ud i slutningen af ​​sæsonen for at give plads i sit hold til nye indkøb med Matteo Guendouzi, Sokratis, Ainsley Maitland-Niles og Mesut Ozil, der alle er identificeret som spillere, der kunne få vist exit ved Emirates .

DaisyPack frankrike drakt OCUTiara

YettaWren iran tröja barn ShellieMu

AmosAnste chelsea tröjor Thaddeusz

Margarita Napoli Tröja SamHollin

AguedaHar sverige VM tröja Brandondd

RyanChris maglia chiesa italia ICOLucian

MireyaVsz psg drakt Williemae

JudyWylde Maglia Gibraltar Mondiali 2022 JonnieCop

UrsulaKel ac milan trøje Lanezwij

TracieSch Billige Roma Fotballdrakter CyrilScry

Post a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.